nl fr

Energietherapie / Kinesiologie

Tijdens de Energietherapie ga ik op zoek naar blokkades in lichaam en geest. Ik gebruik hiervoor een kinesiologische techniek. Door het aanwenden van radiësthesie (via de vibraties van Uw eigen lichaam) zal Uw lichaam zelf de problemen aanreiken. We gaan terug naar eventuele blokkades tijdens Uw huidig leven, Uw kindertijd, het moment van de geboorte, evenals het ogenblik van de conceptie, tot het herontdekken van problemen in de vorige generaties via onze ouders, grootouders... Menselijke cellen hebben immers geheugens en kunnen als dusdanig voortgezet worden van generatie op generatie. Daarom hebben we soms last van problemen, ziektes of angsten die we niet echt kunnen thuisbrengen… Ik ga ook na of er storingen zijn in Uw leef- en of werkruimte, chakra’s en/of meridianen.

Door het harmoniseren van Uw Energie streef ik naar een beter evenwicht en welzijn.

Het kan soms aangewezen zijn te opteren voor meerdere behandelingen om zo het beste resultaat te bekomen.

Een sessie duurt ongeveer één uur en gebeurt op een houten massagetafel (het kan eventueel ook in zithouding op een stoel). Het beste draagt U gemakkelijke, losse, liefst katoenen kleding.

U kan ook opteren voor een energetische afstandsbehandeling. Deze kan echter enkel aangevraagd worden per sms, Whatsapp of mail. U kiest thuis een aangename, rustige plek waar U kan ontspannen. Ik stuur U een bericht bij aanvang van de sessie. Na de behandeling krijgt U weerom een bericht waarin deze kort w besproken.

Book an appointment using SetMore