nl fr

Nyenpa Ts'h'urva

of ... 'luisteren naar je gevoel'...

Nyenpa Ts'h'urva is een uiterst subtiele behandelingsvorm die ik, door de jaren heen en na het volgen van talrijke opleidingen, ontwikkelde.  Het is een samensmelten van verschillende disciplines maar het woordje 'intuïtie' loopt als een leidraad door de behandeling.

Deze vorm van behandelen is er vooral op gericht om zo goed mogelijk te 'luisteren' en te 'voelen' naar wat er zich afspeelt in het lichaam en de ziel van de cliënt. Vanuit interne stilte tracht ik alle zintuigen open te stellen. Ik werk steeds uitnodigend naar het lichaam toe, nooit gebiedend.  Ik benader het lichaam steeds in zijn geheel en houd vast aan gezondheid, niet aan ziekte.  

Seek no contacts and you will find many…
Be still and you will move forward on the tide of spirit…
Be gentle and you will need no strength…
Be patient and you will achieve all
things…
Be humble and you will remain entire
Close your eyes and you will see clearly… 
Cease to listen and you will hear truth…
Be silent and your heart will sing… 

(Tao)

Wanneer we stilte kunnen vinden in zichzelf ontstaat een soort van bewustzijnstoestand waar vrede en rust is.  We komen terug in contact met ons diepste zelf. Puur bewustzijn, vrij van tijd en ruimte, verleden en toekomst, ideeën, angsten en frustraties.  In deze behandeling vertrek ik vanuit stilte en stel ik me zo neutraal mogelijk op, zonder iets te 'willen'. Ik voel met mijn handen, gedachten op nul, zonder vooroordelen. Terug naar pure intuïtie…

De behandeling duurt ongeveer een uur.

Book an appointment using SetMore